Vilken insats vi har gjort – tack till var och en av er!

- Jag är glad, stolt men framförallt tacksam.

Vilken insats vi Socialdemokrater har gjort i valrörelsen!

I det här valet har vi tagit striden för demokratiska principer, för kvinnors och alla löntagares rättigheter och för att fortsätta öka takten i klimatomställningen. 

Vi hade en stark laguppställning med kandidater från hela Sverige. Vår ambitiösa Melisa Nilsson stod på listan och fick 927 röster!

– Vilken insats vi har gjort i Göteborgsområdet och i hela Sverige. 927 personer valde att visa mig sitt stöd. Ovärderligt förtroende. Jag är glad, stolt men framförallt tacksam – partiet är min familj i med-och motgång!Tack till var och en av er från mitt RÖDA hjärta! Det har varit roligt att valarbeta runt om i distriktet och dessutom knacka dörr i Södertälje med kamrater från hela Sverige som gick 1-års utbildningen, framtidens ledare ihop med mig på Bommersviksakademien. 

I Stenungsund fick vi 23,16% och valdeltagandet ökade med 6,66%. Totalt valdeltagande i Stenungsund 58,57%.

 

 

 

facebook Twitter Email