Studiecirkel om politik och vad vi gör åt främlingsfientlighet och populism!

Välkomna på frukost. Vi bjuder på kaffe, fralla och bra diskussioner. Vi kommer att träffas tre gånger. Tid: 10-12:15. Söndag den 22 mars, lördag den 28 mars samt söndag den 19 april!

Det är Sverigedemokraternas fel?
Sverigedemokraterna är ett rasistiskt parti, ett högerparti som i alla ställningstagande i riksdagen och ute i kommunerna tydligt visar att de är mer blå än Moderaterna själva. De driver en politik som inte på något sätt gynnar den vanliga arbetaren eller pensionären. De monterar mer än gärna ner vår välfärd genom sänkta skatter, ställa grupper mot varandra och tydligt visa att vara svensk betyder att man inte bara måste vara född i landet Sverige utan man måste vara på ”riktigt” Svensk genom att man kan påvisa ett band till vår nation som går tillbaka en generation eller två helst.
 
Hur kan då det kloka svenska folket rösta på ett sådant öppet främlingsfientligt och ultrahögerparti? Det är frågan vi ska ställa, inte stå och peka finger och säga att de är dumma, inte genom att blunda för deras framfart i vårt land och hoppas att de försvinner som partiet ”Ny Demokrati” en gång gjorde. Vi måste visa att vi är folkets parti, att vi lyssnar och ser det de ser, för först när vi förstår de mekanismer som får min granne, arbetskamrat och vän att lägga sina röster på Sverigedemokraterna först då kan vi börja vända situationen.  Sverigedemokraterna är överlägsna på att utnyttja människors rädsla för vad som skulle kunna hända och de spelar det kortet varje gång i alla kontaktytor med väljarna. Vi har inte svarat upp med vår framtidsbild på ett sätt som man förstår eller tycker är realistisk. Det handlar om att vara bäst på att presentera framtiden, bygga känsla och förtroende att ingjuta hopp om framtiden.
 
Det är det som vår studiecirkel ska handla om, hur lite det faktiskt handlar om partiet Sverigedemokraterna och hur mycket det egentligen handlar om vårt land Sverige.
 
Välkomna på frukost. Vi bjuder på kaffe, fralla och bra diskussioner. Vi kommer att träffas tre gånger. Tid: 10-12:15  Datum: söndag den 22 mars, lördag den 28 mars samt söndag den 19 april Plats: Vår lokal 2 våningen på Gärdesvägen ”Snusboahuset”  Anmälan eller frågor: johnny_alexandersson@icloud.com  Telefon: 0730-34 68 88 

facebook Twitter Email