För mig är fokus på utbildning

Ikväll har kommunfullmäktige i Stenungsund allmänpolitisk debatt. Den är ni välkomna att följa på webben. Jag kommer då lyfta vikten av en god utbildning för alla!

Ikväll är det allmänpolitisk debatt i Stenungsund.

Jag brinner för det som grundbulten i vårt samhälle – skolan. Men en god utbildning kan du nå dina drömmars mål och inget barn ska behöva misslyckas!

Alla barn har rätt till en bra start i livet och förskolan är en viktig del av den svenska modellen och en självklar del av skolsystemet. Den är helt avgörande för att nå jämställdhet på arbetsmarknaden men också för att möjliggöra ett livslångt lärande.

För att fortsätta utveckla förskolan vill vi Socialdemokrater i Stenungsund fortsätta arbetet med att minska barngrupperna och då behöver vi utbilda fler förskollära och barnskötare. Det går inte att förbättra förskolan om vi inte utbildar och anställer mer personal.

Oavsett vem man är eller vilken skola man går på i Stenungsundska man som elev känna sig trygg och ha studiero på lektionerna. Det är en förutsättning för att kunna lära sig mycket. Där har skolorna fått bättre resultat men det arbetet behöver fortsätta.

Håller du med mig – titta gärna på kommunfullmäktige ikväll! https://stenungsund.webbtvkf.se

Melisa Nilsson (S), kommunstyrelseledamot i Stenungsund

facebook Twitter Email