Äntligen! Medlemsmöte tisdag 28 januari.

God fortsättning och välkomna till årets första medlemsmöte tisdag den 28 januari kl. 18:00 i kommunhuset. Ingång från ”sjösidan” som vanligt. Välkomna.

Ordförande Morgan Andersson:

Vi ska under kvällen ha grymt intressanta workshops kring aktuella utmaningar som kommer väldigt snart. Det som sker först är att vi ska utse vårt nya kommunalråd på årsmötet i mars.
Att efterträda Bo Pettersson är en tuff uppgift.  Medlemmarna får därför chansen att på medlemsmötet ges möjlighet att sätta kriterier på efterträdare. 
Vi behöver hjälpas åt, för det är tillsammans vi kommer göra det bra, på ett sätt som för vårt parti framåt. Så vi kommer ägna tid åt diskussioner kring vårt parti, hur vi ser vårt parti i framtiden, vad behöver vi göra för att nå den målbilden. I förlängningen kommer vi ta fram vilka egenskaper vi ser som är viktiga i vårt verktyg, kommunalrådet. Så kom till mötet och delge dina tankar och var med och utveckla socialdemokraterna i Stenungsund. Valberedningen är på plats för frågor och funderingar, de kommer att ha fullt upp med att ta hand om våra synpunkter, tankar och idéer.

Läs Rosnytt här om vad som händer i vår ak:

 

facebook Twitter Email