Ordförande har ordet!

Hej!

Jag vill önska dig en god fortsättning på det nya året. Detta  trots att vår nya regering inte håller ett dugg av det som utlovats före och efter valet. Men det visste vi ju att så skulle det bli.

Det är viktig att vi Socialdemokrater  träder fram och pratar om de svikna löften som regeringspartierna inkl SD levererar.

Stenungsund har ett nytt styre S + M. Samarbetet fungerar bra och levererar i dagarna ett antal politiska frågor som ska bli verklighet. Mer om det på medlemsmötet. 

Politisk organisation har kommit igång och vi har haft en träff med alla de i S som fått uppdrag i politiken, detta är till för att skapa trygghet.

På partidistriktet  har det hänt mycket, nya personer har anställds. Sara och Catrin har slutat.

Ny förste ombudsman Begmohammed Derakshande-Tomadj. Relativt ny på kontoret är också Katarina Bosetti Kristoffersson och Hans Hahn som arbetar som ombudsmän.

Ny ombudsman på SSU distriktet är William Kroon Adill.

Välkommen på medlemsmöte den 25 jan i kommunhuset. Kvällen kommer att ägnas åt lokalpolitik. Var står Socialdemokraterna i Stenungsund i viktiga frågor. 

Jag och Olof Lundberg mottager gärna frågor eller förslag på områden ni önskar diskutera på våra möten. Mejla gärna oss gärna dina inspel så vi kan förbereda ett bra möte. 

Vi kommer  att hålla en diskussionskväll med 1:e vice talman Kenneth G Forslund den 1 mars. Samtalet kommer att beröra utrikespolitik och det som händer i vår omvärld.

Årsmötet kommer vi att hålla den 22 mars 2023.

Vill du nominera någon person till Stenungsunds AK-styrelse eller andra uppdrag i AK så skall det göras senast 31 jan 2023 till Janne Rudén som är sammankallande i valberedningen.

Vill du skicka in en motion till Arbetarkommunen så skickar du den till mig Morgan Andersson.

D 31 jan 2023 skall motionen vara inlämnat till mig, hoffby@outlook.com .

Jag och Olof Lundberg mottager gärna frågor eller förslag på områden ni önskar diskutera på våra möten. Mejla gärna oss gärna dina inspel så vi kan förbereda ett bra möte. 

Från SSU:

Är du eller någon du känner intresserad av att vara med i SSU så är du välkommen att kontakta mig, Elias.
När vi träffas första gången så sätter vi agendan för blivande SSU i Stenungsund.
Snart så kommer det ut ett datum på när vi träffas.

Kom med du också!

Elias & William

Anmäl dig till Elias :    elias@elm-nikula.se

Vi ses,

 Stenungsunds Arbetarekommun
 Ordförande
 Morgan Andersson

facebook Twitter Email