Arbetarrörelsens dag den 1 maj 2020

Läs senaste Rosnytt om 1 maj och årsmöte.


Vi ska självklart fira arbetarrörelsens dag även i år, om än på ett lite annorlunda sätt! Årets första maj-firande blir ett digitalt firande.
Tanken är så här:
Facebook-event: För att mobilisera medlemmar och sympatisörer. Alla kan bjuda in vänner och bekanta att delta på det digitala eventet med målet att de ska se det digitala första maj-firandet.
Alla hjälps åt att hålla eventet levande med bilder, tips om firande. Använd gärna #förstamaj när ni lägger upp bilder från just ert firande.
Klockan 9:00 på första maj startar vårt digitala 1 maj-tåg.
Tåget startar med bild från partidistriktet och i tråden som följer kan alla som vill lägga upp bilder på sitt eget 1 maj firande under hela dagen.

På partidistriktets hemsida och Facebook kommer tal av Margot Wallström och Aylin Fazelian att finnas. Talen kommer att släppas strax efter 9 då det digitala tåget avgått.
https://www.facebook.com/events/1298248600648561/
Centrala tal

Tal från Stefan Löfven och Karl-Petter Thorwaldsson.
Detta är ett evenemang tillsammans med LO distriktet Västsverige och SSU Göteborgsområdet
Evenemangen ligger på facebook sök efter socialdemokraterna i Stenungsund eller Socialdemokraterna i Göteborgsområdet så hittar ni våra evenemang. Hjälp till att dela så vi sprider vårt budskap under denna viktiga och i år för första gången helt digitala första maj.

facebook Twitter Email